Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Monday, February 6, 2017

FREE 50batang Aiskrim Goyang yang terlajak LARISS


Order Aiskrim Goyang, pastu siap dapat FREE 50batang Aiskrim Goyang, 50batang boh!!.. Banyak juga 50batang ye. Free!! FREE je ye!! Memberi setakat yang mampu. 50batang tu banyak gak kan, tapi kegembiraan memberi kat kanak2 memang tak ternilai.

Free 50batang Aiskrim Goyang


Jadi apa tunggu lagi. Cecepat la booking ye, sambil memeriahkan suasana kenduri kendara. Baru meriah sket dengan warna warni aiskrim goyang. Pilih warna yang berkenan dihati ye.

**************************************************************************
Berminat nak meriah majlis dengan warna warni aiskrim?? Sms/ wassap 019 - 9517292
************************************************************************

Menerima tempahan Aiskrim Goyang sekitar Kelantan, Terengganu (Sempadan Kelantan dan kuantan ye) & Kuantan, Pahang (Dengan tambahan 5-10sen  dari Harga Pakej)

Harga menarik untuk orang sekitar #KotaBharu hingga #koklanas, kelantan

Pakej Standard serendah 50-60sen
Pakej Premium serendah 60-70sen. 
Moq 300batang.

Untuk Aiskrim Malaysia..
Moq 20batang per cod, 50sen sebatang.
Sekitar kota bharu tiap hari
Wakaf che yeh hingga koklanas hari minggu.

Katering Aiskrim Malaysia
Min 100batang
45sen sebatang



100% Produk Muslim & Bumiputera, Halal

"Ada Aiskrim Baru Best!!"

Ada yang berminat??? 

SMS/ Wassap : 019 951 7292


FACEBOOK : Katering Aiskrim Goyang Kelantan


Msg FACEBOOK : Katering Aiskrim Goyang Kelantan






INSTAGRAM : sneklazatsedap

No comments:

Post a Comment