Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Wednesday, July 19, 2017

Pakej Jimat Aiskrim Goyang terlajak SEDAP serendah 25sen sahaja sebatang



Tercari dessert yang lain dari yang lain?? Aiskrim goyang terlajak sedap dan lariss pun best juga.. mcm chipmore pun ada.. skali goyang terus habis. Dengar suara budak2 minta aiskrim je. Tapi aiskrim goyang semua peringkat semua pun layan.. sedap!!


Nak tau pakej Aiskrim Goyang yang terlajak sedap nie dengan harga serendah 25sen sahaja.. Anda perlu order min 100batang dengan harga RM70 dulu lepas tu baru kita kira 25sebatang ye dengan syarat.

630Batang Aiskrim Goyang terlajak sedap di Majlis Kesyukuran Mas, Sabak PC



Alhamdulillah, aktiviti lama tapi baru ada kesempatan nak update mana patut. Ada gambar pengantin je, yang lain tak sempat nak snap sebab kena serbu habis2 dengan budak2 dan semua orang peringkat umur la.
Alhamdulillah 630batang plus telah memeriahkan Majlis Kesyukuran Mas di Sabak Pengkalan Chepa Kelantan. Alhamdulillahh, Laju je habis, setting dalam 1130, kul 330 dah habis.. 

Ni pengantin yang diraikan..

Monday, July 3, 2017

600Batang Aiskrim Goyang terlajak sedap diMajlis Kesyukuran Mat, Kadok


Assalamualaikum dan selamat pagi semua.
Sehari dua kita duk update event lepas2 ye sebab sebelum memang sibuk sangat.. fb insyallah update sokmo.

Majlis Kesyukuran Mat
Kadok Kelantan
27June17
600Batang Aiskrim Goyang licin dalam masa 3 jam..Alhamdulillah. Tak sempat tangan nak layan semua kanak2 yang sabar menunggu..


Sunday, July 2, 2017

620Batang Aiskrim Goyang di Majlis Kesyukuran Sham & Sue


Majlis Kesyukuran Sham & Sue
Salor
29April17
(Gara2 lupa nak update, xper skrang pun boleh je cuci mata ye)

Alhamdulilla, 620batang aiskrim goyang terlajak sedap dan lariss habis dalam masa 4jam gak. Laku keras kat majlis kenduri kendara.. skali kena serbu memang licin..


Best betul bergoyang kat Pantai Melawi Bachok..



Meh cuci mata tengok aktiviti Aiskrim goyang nie. Nak lak skrang ada pakej yang cantik menarik untuk lokcing..

Ada aiskrim baru best!! Tapi kalau ada lokcing skali lagi best!! tak gitu... 

Aktiviti 12May17 kat Pantai Melawi Bachok (lupa nak update, hihi). Aktiviti santai dengan kekawan dan anak2 ye. 

Si Cilik dan Aiskrim.. nyummmy



Assalamualaikum dan selamat pagi semua.

Lama tak bersiaran, hihi. Dek kesibukan didapur untuk menyiapkan order customer yang tersayang.. 

Jom cuci mata tengok si cilik dengan aiskrim, orang kata pandang tengok aiskrim terus tunjuk2 n nangis je nak aiskrim. Kalau bagi terus senyap dan menikmati aiskrim tu..


Saturday, June 10, 2017

Sate Ikan @ lebih dikenali Lokcing dikelantan


Sapa suka makan sate ikan.
Taktau nak buat dessert apa untuk tetamu masa kenduri kendara.
Apakata hidangkan sate ikan @ Lokcing dengan Aiskrim.. Ada Aiskrim baru BEST!! Ada Lokcing Lagi BEST!! Baru meriah ye.. Baru jadi bualan dan ingatan sedara mara nanti.. syoknya..



Lokcing sahaja
Min 500cucuk RM100
atau dengan kata lain RM20/100cucuk n kita bakar n serve kat tetamu yang datang

Aiskrim Goyang dan Lokcing.. nyummmy !!



Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Ramadhan Kareem, harini dah masuk hari ke 15. Alhamdulillah dah 15hari kita berpuasa ye.
Lama tak update apa2 kat blog ye.. Kesibukan keje kat dapur sampai blog sunyi. Berita baik untuk pengemar Aiskrim dan lokcing @ Sate ikan sebab kita ada buat katering untuk lokcing di sekitar kelantan ye.. Nak lokcing saja pun boleh.. nak skali dengan aiskrim lagi boleh ye. 

Ada aiskrim baru best!! Ada lokcing lagi best!!

Antara Pakej yang ditawarkan setakat nie. 
200cucuk Lokcing + 200batang Aiskrim Goyang = RM170 .

300cucuk Lokcing + 300batang Aiskrim Goyang = RM240

400cucuk Lokcing + 400batang Aiskrim Goyang = RM300

Katering Lokcing sahaja, min 500cucuk RM100 untuk sekitar Kota Bharu hingga Koklanas sahaja. Luar dari ini akan dipertimbangkan jika cust sudi bayar caj transport.

Belian lokcing sahajaRM17 100cucuk, COD sekitar kota bharu hingga koklanas

Thursday, April 13, 2017

Ramai orang suka dengan Aiskrim Goyang.. SEDAP


Alhamdulillah, pergi mana2 pun orang akan tertanya macamana buat aiskrim goyang, memang kena goyang ke baru jadi aiskrim.. hihi

Dan respon pun sangat positive.. sedap. semua perisa dirasanya..

630Batang Aiskrim Goyang Majlis Perkahwinan Azi & Pasangan


Alhamdulillah.. settle untuk 
Majlis Kesyukuran Azi & Pasangan 
Kg Tiong, Pasir Tumbuh. 
8April2017

Tempahan 600batang #AiskrimGoyangterlajaksedap tapi kita bagi 630batang semalam.. 20batang siap wat balik umah untuk anak2 lak. Rezeki semua orang ye.



Tuesday, March 28, 2017

475Batang Aiskrim Goyang Untuk Majlis Kesyukuran Rabiatul


TB aktiviti aiskrim goyang lagi ye.

Majlis Kesyukuran Rabiatul & Pasangan
Kg Teluk Bachok
20Mac17
475batang (patut 500batang tapi dah kul 5 petang, ais dah cair semua, sedara mara pun dah makin berkurangan) Alhamdulillah, pengantin pun paham. 

kita tingalkan doorgift budget je sebagai ganti. 

Jom setup dulu

Pengantin yang simple & Sempoi.. siap datang makan aiskrim lagi..

520batang Aiskrim Goyang sempena Raikan Cinta Adila & Hasnan

Tb sket aktiviti aiskrim goyang pada minggu cuti sekolah, nak update terus memang tak sempat aje. Masa ada free meh layan kita update mana patut ye.

Raikan Cinta Hasnan & Adila
Kg Nipah Bachok
20March17
500batang (Extra 20batang)


Raikan Cinta Hasnan & Adila 20Mac17

Aiskrim Goyang terlajak Sedap dah ada kat KUANTAN



Assalamualaikum dan selamat malam semua.. Berita baik untuk orang sekitar kuantan ye sebab aiskrim goyang terlajak sedap dan terlajak lariss dah ada kat kuantan dan sekitarnya. roger2 Mazni 016 9504232 lelaju la ye kalau booking. atau wasap terus www.wasap.my/60169504232
Pakej Standard

650batang Aiskrim Goyang untuk Majlis Perkahwinan Izzati


Tb event sebelum ni dulu, rasa tak terupdate.. Tapi masa ada masa ni boleh update sket.

Majlis Perkahwinan Izzati
Salor, Kelantan
600batang (Free 50batang)
29Jan2107

Macam sedap je kan. Ni tinggal untuk Pengantin
Alhamdulillah memang licin selicin nya untuk majlis, rasa tak sempat nak duduk dan makan sebab ramai duk datang je. Dekat 700batang gak bergoyang (50batang kita wat balik rumah, 650batang untuk majlis izzati). Aiskrim goyang terlajak sedap kan. Dah habis pun ramai lagi yang datang tanya, ada lagi tak kak? hihi. 

Takyah cakap kanak2, semua peringakat umur pun suka dengan aiskrim goyang yang terlajak sedap dan lariss nie ye.

Aktiviti Aiskrim Goyang sepanjang April



Assalamualaikum dan selamat petang semua. Alhamdulillah, untuk April dah ada 2 Raja Sehari yang dah booking Aiskrim Goyang yang terlajak sedap untuk majlis keraiaan mereka. 

Alhamdulillah, terima kasih kerana memilih Katering Aiskrim Goyang Kelantan ye. Setakat yang dah wat payment 8 & 29April, lain2 tarikh masih FREE ye. Cecepat msg ye untuk harga terbaik dan memeriahkan lagi majlis anda.

Tuesday, March 7, 2017

Aktiviti Aiskrim Goyang terlajak sedap untuk March



Alhamdulillah, musim cuti sekolah memang ramai duk usha aiskrim goyang yang terlajak sedap nie. Kena confirm awal tau, senang nak simpan slot. Kalau mula-mula memang cakap confirm,tiba-tiba ada masalah lain, bagitau je tak jadi ye tak per, kita tak marah pun. Bagitau lebih baik dari membisu seribu bahasa.. Tak gitu??

Antara tarikh hot musim cuti sekolah 2oMac17.. dekat 4-5 orang yang tanya.. alhamdulillah tapi apa kan daya kita hanya ambik 2 je, tu yang berdekatan, senang nak hantar team Aiskrim Goyang yang terlajak sedap nie.

Infaq dengan Aiskrim Goyang Terlajak Sedap




Anda mahu BERSEDEKAH??

Anda tidak tahu hendak SEDEKAH apa??

Dessert Aiskrim terlajak sedap sekitar Kelantan dan Kuantan




Berita baik untuk pengemar aiskrim terlajak sedap nie ye. Boleh tempah aiskrim goyang yang terlajak ni sekarang. Cover sekitar kelantan, terengganu (sempadan antara kelantan dan kuantan je ye.) dan kuantan. Dessert  aiskrim lain dari lain. Gebus gebas dan terlajak sedap tau. Laku keras masa majlis kenduri kendara. Kalau budget lebih tu, boleh tempat untuk memeriahkan suasana.. Dengar suara budak2 minta aiskrim pun dah mengembirakan.

Monday, February 20, 2017

Pakej Standard yang terlajak laris serendah 60-50sen sebatang


Nak cari dessert terlajak sedap?
Nak dessert murah?
Nak dessert yang sedap, murah dan akan diingati selalu?

Meh usha aiskrim goyang yang terlajak laris nie ye. Insyallah memang terlajak sedap sampai dah habis pun masih ramai yang tanya.. alhamdulillah. 

Tak tergoda ke dengan warna aiskrim goyang yang terlajak sedap nie

Tempahan 300Batang Aiskrim Goyang, Perkahwinan Adik Fathima



Assalamualaikum dan selamat petang semua.. Saja nak throwback event lepas sampai habis.. baru boleh update berita terkini dan semasa.. tak gitu.. hihi. Alhamdulillah, aiskrim goyang sentiasa laku keras masa majlis kenduri kendara sebab semua peringakat umur layan aiskrim nie. pelik tapi benar.. Aiskrim Magic kan.. goyang2 jadi aiskrim. Ala2 aiskrim potong gitu.

Ni kenduri kat Pasir Mas dan aiskrim yang paling cepat habis. Setup kul 12, habis kul 3. Lajukan. Suka benar budak2 makan aiskrim yang lemak berkrim. Terima kasih tuan rumah kerana sudi jemput ye.

Detail Event

Majlis Perkahwinan Adik Fathima

Kampung Danggar, Pasir Mas, Kelantan

300batang

Sunday, February 12, 2017

Tempahan 500batang Aiskrim Goyang sempena Akikah adik Husna


Untuk majlis akikah pun ok juga kan, sambil makan kambing golek, layan aiskrim skali ye. Memang terangkat habis pekena aiskrim masam2 sket. Masa ni hujan renyai, walaupun hujan tapi aiskrim goyang ni sentiasa laris.. takyah cakap budak2, kira semua peringkat umur makan aiskrim goyang. Sedap tau.. Aiskrim goyang yang terlajak sedap dan terlajak lariss. Elok sangat memberi masa kenduri kendara, kira sedekah n menceriakan orang lain kan.

Ramai yang nak cuba sebab tak pernah tengok dan rasa, Alang2 free 2-3batang aiskrim harus cuba.. tak pun cuba semua perisa ye.. goyang2 terus jadi aiskrim. Prinsip aiskrim goyang dah belajar masa sekolah ye..

Detail Event
Majlis Akikah Adik Husna
Kampung Sireh, Kota Bharu, Kelantan
500batang

Tokey Aiskrim Goyang tengah isikan air..

Tempahan 350batang Aiskrim Goyang Perkahwinan Ani,


Assalamualaikum dan selamat tengahari semua. Ni throwback je sebab blog baru buat, katering Aiskrim goyang dah lama buat. Alhamdulillah, memang tak menang tangan time wat aiskrim nie. Nak snap pic apatah lagi. Layankan je mana yang ada ye. Memang meriah suara budak2 kalau ada aiskrim goyang nie.. bukan setakat budak2, kakak, abang, makcik, pakcik dan semua la ye layan aiskrim goyang nie.

Detail event

Majlis Perkahwinan Ani
Kampung Lanchang, Ketereh
350batang



Aiskrim Goyang terlajak Lariss


Thursday, February 9, 2017

Restok Aiskrim Oreo yang terlajak lariss lagi..



Alhamdulillah aiskrim malaysia choki-choki dan aiskrim oreo memang laris ye. kalau boleh tiap hari kena restok, baru peti ais tak kosong sangat.. hihi.

Restok Aiskrim Oreo Ori

Monday, February 6, 2017

FREE 50batang Aiskrim Goyang yang terlajak LARISS


Order Aiskrim Goyang, pastu siap dapat FREE 50batang Aiskrim Goyang, 50batang boh!!.. Banyak juga 50batang ye. Free!! FREE je ye!! Memberi setakat yang mampu. 50batang tu banyak gak kan, tapi kegembiraan memberi kat kanak2 memang tak ternilai.

Free 50batang Aiskrim Goyang

Sunday, February 5, 2017

Katering Aiskrim Goyang pada 19&20Mac fully booked ye


Alhamdulillah, aiskrim goyang makin dikenali ye.. sebab makin ramai yang nak cari dessert yang terlajak sedap nie tapi bukan rezeki sebab ramai bebenor cari aiskrim goyang 20mac nie.. Tarikh tu dah fully booked, siap full payment dah. Memang terbaik la customer nie. Alhamdulillah.
Insyallah selain 19 dan 20 Mac, masih free ye. Book dengan 50% payment.. Nanti kita bagi FREE 50 batang Aiskrim Goyang yang terlajak sedap nie. Ada Aiskrim baru meriah majlis..

Saturday, February 4, 2017

Ada Aiskrim Best BEST!!


Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Alhamdulillah, ada gak kesempatan masa nak buat blog baru untuk aiskrim nie. Ada aiskrim goyang dan ada aiskrim malaysia yang super dooper sedap ye. Insyallah aiskrim memang laku keras kat semua majlis.

Warna warni aiskrim goyang