Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Wednesday, July 19, 2017

Pakej Jimat Aiskrim Goyang terlajak SEDAP serendah 25sen sahaja sebatang



Tercari dessert yang lain dari yang lain?? Aiskrim goyang terlajak sedap dan lariss pun best juga.. mcm chipmore pun ada.. skali goyang terus habis. Dengar suara budak2 minta aiskrim je. Tapi aiskrim goyang semua peringkat semua pun layan.. sedap!!


Nak tau pakej Aiskrim Goyang yang terlajak sedap nie dengan harga serendah 25sen sahaja.. Anda perlu order min 100batang dengan harga RM70 dulu lepas tu baru kita kira 25sebatang ye dengan syarat.

630Batang Aiskrim Goyang terlajak sedap di Majlis Kesyukuran Mas, Sabak PC



Alhamdulillah, aktiviti lama tapi baru ada kesempatan nak update mana patut. Ada gambar pengantin je, yang lain tak sempat nak snap sebab kena serbu habis2 dengan budak2 dan semua orang peringkat umur la.
Alhamdulillah 630batang plus telah memeriahkan Majlis Kesyukuran Mas di Sabak Pengkalan Chepa Kelantan. Alhamdulillahh, Laju je habis, setting dalam 1130, kul 330 dah habis.. 

Ni pengantin yang diraikan..

Monday, July 3, 2017

600Batang Aiskrim Goyang terlajak sedap diMajlis Kesyukuran Mat, Kadok


Assalamualaikum dan selamat pagi semua.
Sehari dua kita duk update event lepas2 ye sebab sebelum memang sibuk sangat.. fb insyallah update sokmo.

Majlis Kesyukuran Mat
Kadok Kelantan
27June17
600Batang Aiskrim Goyang licin dalam masa 3 jam..Alhamdulillah. Tak sempat tangan nak layan semua kanak2 yang sabar menunggu..


Sunday, July 2, 2017

620Batang Aiskrim Goyang di Majlis Kesyukuran Sham & Sue


Majlis Kesyukuran Sham & Sue
Salor
29April17
(Gara2 lupa nak update, xper skrang pun boleh je cuci mata ye)

Alhamdulilla, 620batang aiskrim goyang terlajak sedap dan lariss habis dalam masa 4jam gak. Laku keras kat majlis kenduri kendara.. skali kena serbu memang licin..


Best betul bergoyang kat Pantai Melawi Bachok..



Meh cuci mata tengok aktiviti Aiskrim goyang nie. Nak lak skrang ada pakej yang cantik menarik untuk lokcing..

Ada aiskrim baru best!! Tapi kalau ada lokcing skali lagi best!! tak gitu... 

Aktiviti 12May17 kat Pantai Melawi Bachok (lupa nak update, hihi). Aktiviti santai dengan kekawan dan anak2 ye. 

Si Cilik dan Aiskrim.. nyummmy



Assalamualaikum dan selamat pagi semua.

Lama tak bersiaran, hihi. Dek kesibukan didapur untuk menyiapkan order customer yang tersayang.. 

Jom cuci mata tengok si cilik dengan aiskrim, orang kata pandang tengok aiskrim terus tunjuk2 n nangis je nak aiskrim. Kalau bagi terus senyap dan menikmati aiskrim tu..


Saturday, June 10, 2017

Sate Ikan @ lebih dikenali Lokcing dikelantan


Sapa suka makan sate ikan.
Taktau nak buat dessert apa untuk tetamu masa kenduri kendara.
Apakata hidangkan sate ikan @ Lokcing dengan Aiskrim.. Ada Aiskrim baru BEST!! Ada Lokcing Lagi BEST!! Baru meriah ye.. Baru jadi bualan dan ingatan sedara mara nanti.. syoknya..



Lokcing sahaja
Min 500cucuk RM100
atau dengan kata lain RM20/100cucuk n kita bakar n serve kat tetamu yang datang